India Piercing logotype

6% i återbäring när du handlar hos India Piercing *

Ta mig till India Piercing nu

India är idag Sveriges ledande butiker och studioverksamheter inom piercing och smycken. Du hittar Sveriges största sortiment av örhängen i äkta silver och dessutom ett utbud av piercingsmycken som är svårt att matcha. Om du söker vardagssmycket, smycket till Nobelmiddagen eller ett smycke som gör dig kung på stan då är India Piercing butiken för dig. Deras piercingstudios är självklart godkända av miljönämnden och du blir väl omhändertagen i en trygg klinisk miljö av erfarna bodypiercers. Butiker och studios har vunnit ett otal priser för både bästa studio och butik. 

India är störst i Sverige på piercing! 
 

India Piercing Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för India Piercing

Just nu kan vi inte erbjuda någon India Piercing rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 6%.

* Återbäring hos India Piercing

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos India Piercing. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
6 %

Villkor och information angående återbäring från India Piercing

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos India Piercing via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från India Piercing registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. India Piercing har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till India Piercing nu