Interflora logotype

5% i återbäring när du handlar hos Interflora *

Ta mig till Interflora nu

Interflora är troligtvis sveriges mest kända florist. Hos Interflora på nätet kan man beställa blommor, buketter, krukväxter och begravningsblommor och få skickat till den adress man själv uppger. Man kan betala med Klarna eller med betalkort som Visa, mastercard, mm. Det blommogram man beställer måste inte skickas inom Sverige utan det går faktiskt att skicka till fler än 150 länder. För bara 99 kr går det att få sitt blommogram levererad även till ett annat land. Läs mer på Interflora.se för att se vad som gäller för deras utlandsbeställningar. Det går även att beställa leverans av choklad och prestentkort med hemleverans på samma sätt som gäller för blommogram.

Interflora Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Interflora

Just nu kan vi inte erbjuda någon Interflora rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos Interflora

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Interflora. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från Interflora

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Interflora via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Interflora registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Interflora har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Speciella villkor för Interflora

Vid användande av rabattkod som inte förmedlas på cashbacker.se utgår ingen återbäring.

Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Interflora nu