Odla.nu logotype

3% i återbäring när du handlar hos Odla.nu *

Ta mig till Odla.nu nu

Beställ dina kvalitétsväxter i lugn och ro. Här hittar du ett stort utbud av fröer, växter, grönsaksplantor, buskar och träd. Allt du behöver vare sig du odlar inomhus, i trädgården, på friland eller i växthus. Odla har en lång erfarenhet av att ta hand om växter och leverera dem. De har produkter som passar både nybörjare och mer erfarna odlare och trädgårdsmästare!

Odla.nu Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Odla.nu

Just nu kan vi inte erbjuda någon Odla.nu rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 3%.

* Återbäring hos Odla.nu

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Odla.nu. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
3 %

Villkor och information angående återbäring från Odla.nu

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Odla.nu via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Odla.nu registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Odla.nu har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Odla.nu nu