Office&Print logotype

4% i återbäring när du handlar hos Office&Print *

Ta mig till Office&Print nu

Office&Print är ett svenskt familjeägt bolag som grundades 2014 med mål är att hjälpa dig som kund att samla dina inköp och tjänster på ett och samma ställe för att på så sätt kunna tillgodose alla dina behov. Här hittar du kontors - och städmatieral, allt för att packa och skicka, fikastuder, kontorsinredning och mycket mer. Office&Print samarbetar med ledande varumärken och distributörer som säkerställer marknadens bredaste sortiment samt snabba och trygga leveranser direkt till dig. 

Office&Print Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Office&Print

Just nu kan vi inte erbjuda någon Office&Print rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 4%.

* Återbäring hos Office&Print

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Office&Print. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
4 %

Villkor och information angående återbäring från Office&Print

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Office&Print via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Office&Print registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Office&Print har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Office&Print nu