SimpleSmile logotype

10% i återbäring när du handlar hos SimpleSmile *

Ta mig till SimpleSmile nu

Köp tandblekning billigt och enkelt hos SimpleSmile. SimpleSmiles tandblekningsprodukter följer EU-lagstiftning som kräver att de inte ska innehålla några skadliga peroxider som kan ge biverkningar och ilningar i tänderna. Behandlingen tar inte mer än 15 minuter. SimpleSmile accepterar betalning med Visa, Mastercard, Klarna faktura, Payson och med direktbetalning via din internetbank.

SimpleSmile Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för SimpleSmile

Just nu kan vi inte erbjuda någon SimpleSmile rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 10%.

* Återbäring hos SimpleSmile

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos SimpleSmile. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
10 %

Villkor och information angående återbäring från SimpleSmile

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos SimpleSmile via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från SimpleSmile registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. SimpleSmile har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till SimpleSmile nu