Zooplus logotype

Få upp till 2% i återbäring när du handlar hos Zooplus *

Ta mig till Zooplus nu

Zooplus är en komplett djuraffär på nätet. Här handlar du enkelt alla olika typer av foder till ditt husdjur. I sortimentet hittar du alla de populäraste varumärkena inom hund- och kattmat. Självklart hittar du också foder till akvariefisk och gnagare men även till hästar. I det fall vi har en aktuell Zooplus rabattkod som listas på denna sidan så kan du kombinera den med återbäringen via Cashbacker.

Zooplus Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Zooplus

Just nu kan vi inte erbjuda någon Zooplus rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 2%.

* Återbäring hos Zooplus

Ta del av våra erbjudanden om återbäring hos Zooplus. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Befintlig kund hos Zooplus
1,5 %
Ny kund hos Zooplus
2 %

Villkor och information angående återbäring från Zooplus

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Zooplus via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Zooplus registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Zooplus har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Zooplus nu

Zooplus: Butiken för oss som älskar djur

Zooplus finns sedan 1999 – och drivkraften bakom denna verksamhet är en brinnande kärlek till allt som heter djur. Vare sig du har hund, katt, fågel eller fisk, marsvin eller någon annan kompis därhemma, delar du säkert denna kärlek och vill därför förse ditt husdjur med det allra bästa. Butikens mål är att hjälpa dig göra just detta utan att tömma fickan, så de tillhandahåller de bästa kvalitetsprodukterna och varumärkena till konkurrenskraftiga priser. Här kan du få tag på allt från foder till sängar, burar och leksaker, samt utnyttja aktuella Zooplus rabattkoder och samla bonuspoäng som du växlar in mot fina premier. 

Allt för hund och katt

De vanligaste husdjuren är som välkänt hund och katt. Produktutbudet är stort när det gäller dessa pälsklädda vänner: du kan hitta hund- och kattmat från olika välkända märken som Royal Canin, Hill's Science Plan, Bozita, Eukanuba och Orijen. Du kan skaffa recept som är specialanpassade för djurets alla livsstadier och storlekar, samt även medicinsk mat för djur med diverse hälsoproblem. Hund- och kattsängar, koppel, klösträd och andra interaktiva leksaker gör för ett lyckligt och aktivt liv, medan pälsvårdsprodukter och kattsand håller hemmet rent och fritt från obehagliga odörer.

Ett internationellt utbud

Har du valt en annan sorts sällskap? Du som har fåglar, akvariefiskar eller smådjur kan få tag på inom- och utomhusburar, foder och andra lämpliga tillbehör. Eftersom verksamheten finns i 25 länder är deras utbud anpassat till alla möjliga olika smaker och behov. Du behöver endast klicka dig fram till den produkt du behöver och beställa hemleverans. Passa på att kontrollera om det finns något specialerbjudande du kan dra nytta av – butiken presenterar ständigt nya rabatter och reor för att hjälpa dig hålla koll på både husdjurets och ekonomins hälsa.