Bagaren och Kocken logotype

2% i återbäring när du handlar hos Bagaren och Kocken *

Ta mig till Bagaren och Kocken nu

Hos Bagaren och Kocken finner man allt kring matlagning och köksredskap. Expressen har gett dem epitetet "Sveriges bästa köksbutik" och de har även utsetts till årets e-handlare 2014 inom kategorin kökstillbehör. Hos Bagaren och Kocken är sortimentet omfattande och där går att hitta exempelvis kryddkvarnar, produkter för vin och bar, möbler, knivar, köksapparater och mycket annat. Du hittar aktuell Bagaren och Kocken rabattkod längre ner på denna sidan. Om det inte finns någon Bagaren och Kocken rabattkod just nu så kan du alltid få återbäring på dina köp.

Bagaren och Kocken Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Bagaren och Kocken

Just nu kan vi inte erbjuda någon Bagaren och Kocken rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 2%.

* Återbäring hos Bagaren och Kocken

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Bagaren och Kocken. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
2 %

Villkor och information angående återbäring från Bagaren och Kocken

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Bagaren och Kocken via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Bagaren och Kocken registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Bagaren och Kocken har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Bagaren och Kocken nu