Teknikproffset logotype

Shopping med cashback hos Teknikproffset

Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst! En av Sveriges billigaste webbåterförsäljare av dator-, mobil-, spel-, foto- samt biltillbehör. Handla batterier, belysning, larmsystem, bildskärmar och nätverkskablar från Teknikproffset. 

Informationen i ovastående text kan ändras över tid. Kontrollera alltid vad som gäller på butikens hemsida. Cashbacker kan ej göras ansvarig för innehållet.

1% 1,1%* i cashback när du handlar hos Teknikproffset

Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst! En av Sveriges billigaste webbåterförsäljare av dator-, mobil-, spel-, foto- samt biltillbehör. Handla batterier, belysning, larmsystem, bildskärmar och nätverkskablar från Teknikproffset. 

Informationen i ovastående text kan ändras över tid. Kontrollera alltid vad som gäller på butikens hemsida. Cashbacker kan ej göras ansvarig för innehållet.

Cashback hos Teknikproffset

Ta del av vårt erbjudande om cashback hos Teknikproffset

  • Återbäring på dina köp

    1,1%
    Ord. 1%

Villkor och information

Följande villkor gäller för köp och cashback hos Teknikproffset via Cashbacker

När får du din cashback

Din cashback från Teknikproffset registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att cashbacken registrerats på ditt medlemskonto-konto.

Cashback klar för utbetalning

Efter att din cashback registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din cashback. Teknikproffset har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 0 kr eller mer i saldo.

Beräkning av cashback

Beräkning av procentuell cashback sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.

Tips för att ditt köp ska spåras korrekt

Här har vi samlat några tips du bör tänka på för att få cashback på ditt köp.

Övriga villkor

Övriga villkor om cashback hittar du i våra medlemsvillkor.

Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Teknikproffset

Shopping hos Teknikproffset

Teknikproffset säljer allt kopplat till din teknik

Som man kan ana på namnet är det här en butik som har det mesta inom teknik, vare sig det handlar om tillbehör eller huvudvaran. Här kan du fynda saker till bilen, till telefonen, skrivaren eller datorn. Du kan dessutom hitta massor av produkter inom leksaker, sport och trädgård, vilket gör Teknikproffset till en affär som har nästan allt det du behöver för en tekniskt perfekt vardag. Eftersom de har snabba leveranser och billigare priser genom Teknikproffset rabattkod kommer en shoppingtur här vara väl värd både tid och möda. Hemsidan är både användarvänlig och snygg, vilket gör ett besök här ytterligare ett snäpp trevligare.

Samla all teknikshopping till ett ställe

Vare sig man är någon som tycker väldigt mycket om att shoppa, eller inte är så förtjust i idén alls kan man knappast ha något problem med ett besök hit. Det är en snyggt organiserad hemsida, där du kan hitta till rätt produkt inom bara någon minut, och dessutom kan du hitta alla de kringliggande produkterna precis intill. Genom att samla sina teknikprylar utefter vart de används har Teknikproffset gjort det lättare för sina kunder att kunna hitta all teknik de behöver utan större ansträngning.

Handla genom oss och få billigare teknik

Att köpa nya teknikprylar kan bli ganska dyrt, speciellt om du behöver teknik från ett speciellt märke, där tillverkaren ibland kan pressa upp priserna i butikerna. Som tur är kan du ta hjälp av Teknikproffset rabattkod, som gör hela köpet lite billigare. Tänk på att du behöver ha fått rabattkoden från butiken eller Cashbacker för att kunna kombinera den med återbäringen. Genom att använda den kan du få hem ett bredare utbud av teknik utan att behöva betala hiskeliga summor för den. Det spelar ingen roll om du behöver en ny del till bilen, en leksak till barnen, en ny surfplatta eller kanske någon ny apparat till köket, du hittar den här och du får den billigare av oss. Den perfekta dealen, alltså.

Populära butiker
Babymarkt
Bildelaronline24
Björn Borg
Bubbleroom
Buildor
Euroflorist
Greatlife
Hudoteket
Jotex
Lenson
Lentiamo
Lindex
Lookfantastic
Luxplus
MEDS
Polarn O. Pyret
Shopping4net
Timarco
TV4 Play
VetZoo