Bättre Nätter logotype

4% i återbäring när du handlar hos Bättre Nätter *

Ta mig till Bättre Nätter nu

Bättre nätter erbjuder ett stort sortiment av sängar, madrasser, bäddsoffor, täcken och kuddar. Butiken finns endast på nätet och utan fysiska butiker kan priserna pressas på samtliga produkter. Sängarna du kan beställa skickas hem utan någon kostnad för frakten. Här hittar du kontinentalsängar, ställbara sängar och självklart sängramar med möjlighet att välja till din personliga bäddmadrass. 

Bättre Nätter Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Bättre Nätter

Just nu kan vi inte erbjuda någon Bättre Nätter rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 4%.

* Återbäring hos Bättre Nätter

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Bättre Nätter. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
4 %

Villkor och information angående återbäring från Bättre Nätter

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Bättre Nätter via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Bättre Nätter registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Bättre Nätter har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Bättre Nätter nu