Guldfynd logotype

4% i återbäring när du handlar hos Guldfynd *

Ta mig till Guldfynd nu

Guldfynd är med sina 119 butiker på 60 orter Sveriges ledande guldsmed och smyckesbutik. Hos Guldfynd hittar du ett enormt sortiment av örhängen, ringar, klockor, halsband och armband. 

Allt du handlar online får du 30 dagars öppet-köp på så du behöver inte vara orolig för att du inte skulle bli nöjd. Med cashbacker får du pengar tillbaka på allt du handlar på Guldfynd.se.

Guldfynd Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Guldfynd

Just nu kan vi inte erbjuda någon Guldfynd rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 4%.

* Återbäring hos Guldfynd

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Guldfynd. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
4 %

Villkor och information angående återbäring från Guldfynd

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Guldfynd via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Guldfynd registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Guldfynd har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Guldfynd nu