Buildor logotype

3% i återbäring när du handlar hos Buildor *

Ta mig till Buildor nu

Buildor: Ditt byggvaruhus på nätet

Buildor är ett komplett byggvaruhus på nätet, med låga priser. När du beställer dina varor på Buildor så bjuder Buildor på frakten. Missa inte heller att Buildor har prisgaranti på alla produkter. Handlar du dessutom med cashback riskerar du inte att göra en dålig affär. Om du fått en Buildor rabattkod direkt från butiken eller hittat här på Cashbacker så går det bra att kombinera den med återbäringen från oss.

Är ditt hem i brådskande behov av en renovering? Det kan kännas väldigt befriande att äntligen få byta ut de gamla, tråkiga kakelplattorna i badrummet mot en nyare modell, som förutom funktionsduglig även är skön att se på och höjer hela husets värde. Buildor är byggvaruhuset som vill hjälpa dig hitta just den produkten på ett snabbbt och smidigt sätt, utan att du ens behöver lämna din soffa. Utbudet av byggmaterial är ofantligt stort, och har du en Buildor rabattkod kan du få ner priset ännu mer – kostnaderna är redan ganska konkurrenskraftiga.

Buildor Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Buildor

Just nu kan vi inte erbjuda någon Buildor rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 3%.

* Återbäring hos Buildor

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Buildor. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
3 %

Villkor och information angående återbäring från Buildor

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Buildor via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Buildor registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Buildor har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Buildor nu

Bli inspirerad inför det som kommer

Du vet de där vackra bilderna på städade, smakfullt inredda hem som andas lugn och frid? Nu kan du också få det att se ut så hemma hos dig. Affären erbjuder inte bara praktiska byggmaterial som dörrar, belysning och VVS, utan även härliga inredningsdetaljer som kommer att sätta en personlig prägel på ditt nyrenoverade hem. Detaljer som lampor och speglar hjälper små rum att se större och rymligare ut, medan en öppen brasa ger charm åt vardagsrummet när familjen ska samlas på kvällen. Brandskydd finns också – så att du kan säkra ditt hem mot otrevliga händelser.

Bra erbjudanden och förmåner

Du slipper gå runt i affär efter affär på jakt efter den perfekta soffan, utan kan i stället lugnt och stilla sitta hemma i din egen soffa och kolla igenom utbudet av tusentals olika produkter: bland dem finns just den som fattas i ditt hem. Vill du förkorta söktiden kan du lätt klicka dig fram till önskat byggmaterial genom att specifiera sorten, färgen, varumärket, ytan osv... Tänk ekonomismart när du hittat rätt: använd alltid Buildor rabattkoden när du ska betala, och glöm inte att checka in regelbundet för att kolla om det är rea eller något annat erbjudande på gång.