CDON logotype

Få upp till 4% i återbäring när du handlar hos CDON *

Ta mig till CDON nu

Nordens största varuhus. Film, spel, elektronik, kläder, leksaker och inredning till hemmet. Det mesta hittar du faktiskt på CDON. Genom ständiga kampanjer, låga priser och väldigt användarvänlig sida är CDON en butik du gärna besöker ofta och länge.

CDON Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för CDON

Just nu kan vi inte erbjuda någon CDON rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 4%.

* Återbäring hos CDON

Ta del av våra erbjudanden om återbäring hos CDON. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Hemelektronik
1 %
Böcker
1 %
Fordon
2,5 %
Leksaker
2 %
Utomhusprodukter
4 %
Hem och trädgård
3 %
Vitvaror
1 %
Skor
4 %
Sport och Fitness
4 %
Kläder
4 %
Allmänt
1 %
Skönhetsprodukter
2 %
Spel
2,5 %
Musik
2,5 %
Film
2,5 %
Digitala spel
2 %
Bygg & Fritid
1 %
Inredning & möbler
1,5 %
Personlig vård
2 %
Livsmedel
Obs! Återbäring ges ej för snus.
2 %
Hushållsapparater
2 %

Villkor och information angående återbäring från CDON

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos CDON via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från CDON registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. CDON har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Speciella villkor för CDON
  • Om du handlar från olika kategorier kommer din återbäring att delas upp på flera köp.
  • Ingen återbäring ges för köp av medlemskap i CDON+.
  • Ingen återbäring ges för köp inom segmentet MP3 Downloads, Snus, Presentkort, Mobilabonemang, Läkemedel eller tilläggstjänster
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till CDON nu

CDON är så mycket mer än bara musik och film

Det första man tänker på när man hör CDON är nog klassiska mediaprylar som cd-skivor, DVD:s och Bluray, men faktum är att butiken de senaste åren har expanderat rejält och är nu en av de största butikerna på nätet man kan hitta i Sverige. Här hittar du nästan allt, från grundutbudet av böcker, musik och film till godis, kläder och leksaker. Dessutom finns en fantastisk teknikavdelning med alla prylar du kan tänka dig, till alla delar av hemmet. Om du inte redan gjort det är det hög tid att besöka denna sida, man vet aldrig vad det är man kommer klicka hem. Förutom återbäring via Cashbacker så går det ibland även att använda en CDON rabattkod i samband med beställningen. Du hittar alla våra CDON rabattkoder på denna sidan.

En salig blandning av bra produkterna
Bara för att en butik har mycket olika varor behöver inte det betyda att den upplevs som rörig eller svår att hitta i. På CDON är allt prydligt uppdelat, och att hitta en specifik vara tar inte mer än några sekunder. Det finns verkligen allt här, vare sig man är ute efter en ny dammsugare, en elvisp, den senaste skivan från favoritartisten, en påse godis eller skönhetsprodukter kan butiken bistå med flera fina alternativ. Det faktum att de samarbetar med några av de mest välkända och omtyckta varumärkena som finns för varje enskild varugrupp är knappast en nackdel.

Snabba beställningar och leveranser

Något av det viktigaste att hålla koll på när man shoppar över nätet är hur lång tid man kommer behöva vänta på att produkterna ska skickas. På CDON får du fullständig service hela vägen, du får hela tiden uppdateringar på hur många olika paket dina varor kommer skickas i, vart de olika paketen befinner sig och hur lång leveranstid som är kvar. Om du behöver mer än ett paket kommer du inte behöva betala mer i frakt, den extra kostnaden står butiken för. Om du dessutom använder en CDON rabattkod när du handlar kommer du att kunna pressa priset på beställningen ännu mer. 

Övriga butiker

Jotex är en av våra mest populära butiker när det kommer till heminredning. Missa inte att du kan få både cashback via Cashbacker och kan kombinera det med en Jotex rabattkod när vi har en sådan tillgänglig här på sajten. Lyko säljer kosmetika, parfym och andra typer av skönhetsprodukuter från alla de största varumärkena i nischen. Förutom din cashback så kan vi ibland också erbjuda en Lyko rabattkod här på Cashbacker som du kan använda tillsammans med den återbäring du tjänar in. Prylmekka no 1 i Sverige är Fyndiq. Hos Fyndiq annonserar en massa olika nätbutiker ut delar av sitt sortiment till rea-priser. Så Fyndiq är verkligen stället för dig som är på fyndjakt. Även om vi inte har några Fyndiq rabattkoder så kan du alltid få cashback när du handlar via Cashbacker. Bra eller hur!