Intima logotype

7,50% i återbäring när du handlar hos Intima *

Ta mig till Intima nu

Vuxenbutik som funnits sedan 1998 och därmed är en av de största och äldsta nätbutikerna inom branschen. Intima är en seriös partner och har flera anställda på dagligbasis som jobbar aktivt med såväl packning och kundtjänst. Här hittas sexleksaker, massageoljor, romantiska ljus, underkläder och mycket mer för kvinnor, män och par. 

Intima Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Intima

Just nu kan vi inte erbjuda någon Intima rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 7,50%.

* Återbäring hos Intima

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Intima. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
7,5 %

Villkor och information angående återbäring från Intima

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Intima via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Intima registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Intima har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Intima nu