Cervera logotype

5% i återbäring när du handlar hos Cervera *

Ta mig till Cervera nu

Handla inredning, köksprodukter och självklart serveringsartiklar från en av Sveriges största butiker inom segmentet. Hitta tillbaka till de klassiska varumärkena som Ittala, Georg Jensen och Kosta Boda eller upptäck nya spännande produkter från eva solo, gense och Carolina Gynning. Du finner så klart ett stort utbud av tallrikar, bestik samt glas till både fest och vardag i den välsorterade butiken. 

Cervera Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Cervera

Just nu kan vi inte erbjuda någon Cervera rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos Cervera

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Cervera. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från Cervera

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Cervera via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Cervera registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Cervera har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Cervera nu