25% i bonus på din återbäring

Shoppa ännu smartare och använd vår app får du 25% i bonus på din återbäring.*

Ladda ner vår app... * Gäller t.o.m. 2018-02-28. Villkor för kampanjen
Jotex logotype

6% i återbäring när du handlar hos Jotex *

Ta mig till Jotex nu

Jotex är heminredning på nätet. En av nordens största butiken för ditt hem. Här får du både inspiration, kvalitét och trender samtidigt som priset är riktigt bra. Bläddra bland Jotex stora utbud av gardiner, pålakan, ljusstakar, lampor, plädar med mera och upptäck det stora utbudet i butiken. Med sin långa tradition av handel via postorder och internet får du en säker och trygg e-handelupplevelse när du gör en beställning från Jotex. Du hittar senaste Jotex rabattkod längre ner på denna sidan.

Jotex Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Jotex

Jotex Rabattkod
20% rabatt på alla gardiner! Upp till 6% i återbäring
Under hela vecka 8 får du 20% rabatt på alla gardiner hos Jotex och dessutom höjd återbäring!
Giltig t.o.m. 2018-02-25

* Återbäring hos Jotex

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Jotex. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
6 %

Villkor och information angående återbäring från Jotex

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Jotex via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Jotex registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Jotex har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Jotex nu

Jotex är ett expanderande familjeföretag

Från början var det här ett postorderföretag som sålde inget annat än gardiner. Även om gardinerna fortfarande finns kvar i sortimentet har de fått sällskap av en hel annat som är fint att ha i hemmet, till exempel mattor, sängkläder och möbler. Butiken ingår i Ellos gruppen, så man kan vara säker på att få fin service och bra varor till ett rimligt pris. Det finns många fina inspirationssidor på sajten där man lätt kan få nya idéer till sitt hem. Just nu finns det också en kampanj där kända mammor och döttrar visar upp sina hem och sina produkter från Jotex.

Allt till hemmet

Om du vill förnya eller förbättra ditt hem är det hit du ska vända dig. Du hittar inte bara fina textilier utan också möbler, köksredskap, kuddar och alla tänkbara inredningsdetaljer som ljusstakar, tavlor och prydnadssaker. Det tar inte många sekunder att hitta precis den kategori man är ute efter, och därefter är det bara att utforska utbudet i godan ro. Går du in på fliken ”inspiration” hittar du massvis med tips och knep för att få alla hemmets rum att bli så snygga och så funktionella som möjligt, du kan få tips både om barnens rum, sovrummet och köket. Ibland listar vi aktuell Jotex rabattkod på denna sidan.

Ta vara på tipsen vid shoppingen

På inspirationssidan kan man också hitta vilka material det är som är inne just nu och hur man bäst kan plocka in dem i sitt hem utan att de tar över helt. Det är såklart alltid lockande att ta ut svängarna lite för att hänga med i trendvågorna, men här kan man få bra tips som gör att helheten känns intakt trots att man plockat in nya saker i inredningen. Med en Jotex rabattkod får du dessutom din nya inredning till lägre pris, vilket gör att du kan kosta på dig en extra present till dig själv.