LampGallerian logotype

3% i återbäring när du handlar hos LampGallerian *

Ta mig till LampGallerian nu

Handla din belysning från Lampgalleriet så säkerställer du att du får belysning som är testad och håller vad den lovar. Alla produkterna i sortimentet är kvalitetskontrollerat så att Lampgalleriet ska kunna leverera högsta möjliga kvalitét till dig som kund. Butiken som har funnits sedan 1999 har ett komplett sortiment inom inomhusbelysning, utomhusbelysning samt badrumsbelysning. Du hittar allt från taklampor och läslampor till tavelbelysning och spotlights. 

LampGallerian Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för LampGallerian

Just nu kan vi inte erbjuda någon LampGallerian rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 3%.

* Återbäring hos LampGallerian

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos LampGallerian. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
3 %

Villkor och information angående återbäring från LampGallerian

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos LampGallerian via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från LampGallerian registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. LampGallerian har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till LampGallerian nu

Lampgallerian: En ljus affär

Belysningen är tillsammans med lampor och speglar kanske den viktigaste stora detaljen när det gäller att skapa en mysig omgivning i ditt hem. Lampan i taken kan kännas självklar och kanske lite oviktig, men både placeringen, ljustypen och styrkan kommer att märkbart förändra känslan i rummet. Felplacerad belysning kan skapa alltför stora skuggor, göra att ett rum ser mindre ut, eller minimera den praktiska användningen av utrymmet. Lampgallerian är nätbutiken som vill hjälpa dig lyckas med din inredning, genom praktiska tips och upplysningar och förstås även genom att ge dig tillgång till rätt produktutbud, så att din inredning samtidigt kan vara stilrätt och personlig.

Så skapar du rätt känsla i hemmet

Den klassiska stilen är på återtåg och många väljer nyare interpretationer av gamla goda lampmodeller för att ge hemmet ett intryck av stilren enkelhet. Denna inredningstyp funkar både i gamla som nya hem, och gör för mer kontrast i hemmet. En nyare form av belysning som är omåttligt populär är downlights, spotlights som du fäller in i taket. Praktiskt för hemmet med låg takhöjd, samt stilrent och enkelt med ett tak utan nedhängande eller utstickande lampor. När du ska fixa belysningen till sovrummet eller vardagsrummet – kolla då om lampan är dimbar. Att dämpa ljuset lite skapar en hemtrevlig och romantisk atmosfär, och hjälper hjärnan att koppla av när dagen lider mot sitt slut.

Snygga lampor till lägre pris

Det ska inte behöva kosta skjortan att få det trevligt hemma. När du ska fixa inomhus- och utomhusbelysning, installera mysiga trädgårdsljus eller kraftiga reflektorer, kan du nyttja Lampgallerian rabattkod för att reducera det redan konkurrenskraftiga priset. Passa även på att handla när butiken har rea på sina kristallkronor! Du får då en ljuskälla som dubblar som en ursnygg och unik dekoration, blickfånget som kan göra hela inredningen och prägla rummet med lyx.