Lampemesteren logotype

2,50% i återbäring när du handlar hos Lampemesteren *

Ta mig till Lampemesteren nu

Handla exklusiva lampor från Lampemesteren.se. Här hittar du moderna och moderiktiga designlampor till hela ditt hem. Taklampor, bordslampor, golvlampor, vägglampor, plafonder och självklart även utomhusbelysning för den rätta utomhusmiljön. Märkena på lamporna kommer från en lång rad tillverkare som Artemide, Cph Lighting, Iconi, Konsthantverk, Vibia, One Collection och SLAMP. Ge ditt hem det ljus det förtjänar med snygg och funktionell belysning från Lampemesteren.

Lampemesteren Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Lampemesteren

Just nu kan vi inte erbjuda någon Lampemesteren rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 2,50%.

* Återbäring hos Lampemesteren

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Lampemesteren. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
2,5 %

Villkor och information angående återbäring från Lampemesteren

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Lampemesteren via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Lampemesteren registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Lampemesteren har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Lampemesteren nu