Linas Matkasse logotype

12,50% i återbäring när du handlar hos Linas Matkasse *

Ta mig till Linas Matkasse nu

Linas Matkasse är kanske Sveriges mest kända matkasse. Om du beställer en matkasse ifrån Linas Matkasse så kommen den levereras direkt hem till din dörr. Frakten är dessutom inbakad i priset, så inga överraskningar där. Du får dessutom en nöjd-kund-garanti med pengarna tillbaka om du inte skulle vara nöjd med produkten eller deras tjänst i stort. Det finns flera olika kassar att välja mellan. Barnkasse, Originalkasse, men även vegetartisk kasse eller husmanskost går att välja. Även laktosfritt alterantiv finns. Om du vill testa för att se om det är något för dig så har de ett prova-på-pris till nästan halva priset. Det som många tycker är en fördel med matkassar är just att man får recept tillsammans med maten vilket gör matlagningen så mycket enklare.

Linas Matkasse Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Linas Matkasse

Just nu kan vi inte erbjuda någon Linas Matkasse rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 12,50%.

* Återbäring hos Linas Matkasse

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Linas Matkasse. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Ny kund - Beställ matkasse eller presentkort
Återbäringen gäller för nya kunder hos Linas matkasse
12,5 %

Villkor och information angående återbäring från Linas Matkasse

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Linas Matkasse via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Linas Matkasse registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Linas Matkasse har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Speciella villkor för Linas Matkasse

Återbäringen på matkassen gäller för nya kunder hos Linas Matkasse

Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Linas Matkasse nu