PN Jakt logotype

5% i återbäring när du handlar hos PN Jakt *

Ta mig till PN Jakt nu

PN Jakt säljer allt för den jaktintresserade. Jaktkläder, jaktradio, hörselskydd, lockpipor, lasersikten, vapenskåp och mycket annat hittar man hos PN Jakt. Nätbutiken startade 2005 av Per Nordwall som själv är hängiven jägare. Hos PN Jakt betalar du med betalkort (Visa eller Mastercard) eller Klarna faktura/konto. Nätbutiken är certifierad av Rådet för E-handelscertifiering.

PN Jakt Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för PN Jakt

Just nu kan vi inte erbjuda någon PN Jakt rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos PN Jakt

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos PN Jakt. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från PN Jakt

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos PN Jakt via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från PN Jakt registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. PN Jakt har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till PN Jakt nu