Parfym.se logotype

5% i återbäring när du handlar hos Parfym.se *

Ta mig till Parfym.se nu

På Parfym.se handlar du parfym, makeup, hudvård och hårvård. Butiken har funnits på nätet sedan 2005 och har prisgaranti, snabba leveranser och samtliga varor som visas på sidan i lager. Produkterna kommer från över 100 olika varumärken inom parfym, makeup, hår och hudvård. Priserna ligger upp till 50% under rekommenderade priser. Det lönar sig att handla på Parfym.se.Med återbäringen du får ifrån Cashbacker så blir det en svårslagen kombination - billigare parfym än så här hittar du inte.

Parfym.se Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Parfym.se

Just nu kan vi inte erbjuda någon Parfym.se rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos Parfym.se

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Parfym.se. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från Parfym.se

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Parfym.se via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Parfym.se registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Parfym.se har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Parfym.se nu