Spartoo logotype

2% i återbäring när du handlar hos Spartoo *

Ta mig till Spartoo nu

När du letar efter skor på nätet hittar du säkert det du letar efter på Spartoo. Här finns över 700 märken och fler än 30000 modeller. Allt från stövlar, sneakers, kängor och sandaler till sportskor och pumps. På Spartoo kan du även handla väskor och kläder från bland annat Esprit, Levis, Only och Vero moda. Spartoo är Europas ledande skobutik på nätet och det märks i utbudet i butiken.

Spartoo Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Spartoo

Spartoo Rabattkod
REA - Upp till 60% + 5% extra! Upp till 2% i återbäring
Missa inte Spartoo's stora sommarrea med upp till 60% rabatt på stora delar sitt enorma sortiment av skor. Få 5% extra rabatt med vår rabattkod! Denna rabattkod gäller på köp över 615kr och endast på Spartoo's egna produkter, ej partnerprodukter.
Giltig t.o.m. 2018-08-19

* Återbäring hos Spartoo

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Spartoo. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
2 %

Villkor och information angående återbäring från Spartoo

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Spartoo via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Spartoo registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Spartoo har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Spartoo nu