SwedOffice logotype

3% i återbäring när du handlar hos SwedOffice *

Ta mig till SwedOffice nu

SwedOffice säljer kontorsmaterial till bra priser och med snabba leveranser till företag och privatpersoner inom hela Sverige. Här finns ett stort sortiment inom skrivbordsartiklar och kontorsmaterial, tex pärmar, pennor, papper, kuvert, mm. Eftersom det är viktigt med ett rent och fräsht kontor hittar du även städmaterial, glödlampor m.m. Hos SwedOffice hittar du allt till företagets kontor eller hemmakontoret och därför hittar du också ett stort utbud av fika - Kaffe, kakor, Ramlösa, godis och mycket mer! 

SwedOffice Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för SwedOffice

Just nu kan vi inte erbjuda någon SwedOffice rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 3%.

* Återbäring hos SwedOffice

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos SwedOffice. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
3 %

Villkor och information angående återbäring från SwedOffice

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos SwedOffice via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från SwedOffice registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. SwedOffice har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till SwedOffice nu