Buyersclub logotype

Få upp till 1,50% i återbäring när du handlar hos Buyersclub *

Ta mig till Buyersclub nu

Buyersclub är en prenumerationstjänst som ger privatpersoner möjligheten att handla till grossistpriser. Föreställ dig ett enormt varuhus med över 50.000 produkter där allt är på rea - alltid - 365 dagar om året. Eftersom Buyersclub inte gör vinst på försäljning, utan säljer till sina inköpspriser, få de istället intäkterna från sina medlemsavgifter (Plusmedlem). Du kan bli Plusmedlems hos Buyersclub och ta del av grossispriserna för endast endast 49 kr i månaden. 

Buyersclub Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Buyersclub

Just nu kan vi inte erbjuda någon Buyersclub rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 1,50%.

* Återbäring hos Buyersclub

Ta del av våra erbjudanden om återbäring hos Buyersclub. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Bli Plusmedlem hos Buyersclub och få återbäring
65 kr
Få återbäring på dina köp
1,5 %

Villkor och information angående återbäring från Buyersclub

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Buyersclub via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Buyersclub registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Buyersclub har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Buyersclub nu