Åhléns logotype

4% i återbäring när du handlar hos Åhléns *

Ta mig till Åhléns nu

Åhléns erbjuder ett brett sortiment - fler än 20.000 olika produkter. Här har du mycket att välja bland inom hem, inredning, mode, skönhet och underhållning. När du beställer via Åhléns så har du möjlighet få dina varor hemskickade, levererade till närmaste postombud eller också hämtar du i närmaste Åhléns varuhus. Upptäck Åhléns på nätet och handla via Cashbacker för att få återbäring på dina inköp.

Åhléns Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Åhléns

Just nu kan vi inte erbjuda någon Åhléns rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 4%.

* Återbäring hos Åhléns

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Åhléns. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
4 %

Villkor och information angående återbäring från Åhléns

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Åhléns via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Åhléns registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Åhléns har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Speciella villkor för Åhléns

Observera att det är ej tillåtet att använda rabattkoder i samband med ditt köp hos Åhlens såvida inte rabattkoden har publicerats här på Cashbacker eller på Åhlens egen hemsida. Åhlens ger ej återbäring för köp där rabattkoder från andra källor, inklusive e-post eller reklam etc. från dem själva, har använts.

Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Åhléns nu