AllSaints logotype

2,50% i återbäring när du handlar hos AllSaints *

Ta mig till AllSaints nu

AllSaints är ett brittiskt modemärke med attityd och anda inspirerat av East London. Här hittar du herrkläder, damkläder och accessoarer med allt från varumärkets ikoniska bikerjackor till läderväskor i prima kvalité. AllSaints fokuserar på innovation och design för att skapa originella och önskvärda kollektioner säsong efter säsong. AllSaints har 120 butiker i 11 länder och skickar beställningar världen över.

AllSaints Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för AllSaints

Just nu kan vi inte erbjuda någon AllSaints rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 2,50%.

* Återbäring hos AllSaints

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos AllSaints. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
2,5 %

Villkor och information angående återbäring från AllSaints

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos AllSaints via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från AllSaints registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. AllSaints har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till AllSaints nu