Animail logotype

2% i återbäring när du handlar hos Animail *

Ta mig till Animail nu

Animail är Sveriges största djuraffär på nätet. Här hittar du djurmat och tillbehör till alla dina husdjur. Oavsett om du har katt, hund, småfåglar, fiskar eller reptiler så finns maten att beställa på Animail. Förutom djurfoder hittar du så klart även alla andra tillbehör till husdjur på i det stora sortimentet på hemsidan. Stora inköp betyder låga priser i butiken. Handla populära varumärken som Royal Canin, Hurtta, Pedigree, Dogman, Eukanuba och Doggy.

Animail Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Animail

Just nu kan vi inte erbjuda någon Animail rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 2%.

* Återbäring hos Animail

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Animail. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
2 %

Villkor och information angående återbäring från Animail

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Animail via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Animail registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Animail har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Animail nu