Another Dandy logotype

4,50% i återbäring när du handlar hos Another Dandy *

Ta mig till Another Dandy nu

Letar du efter den perfekta presenten för den moderna gentlemannen? Då är Another Dandy butiken för dig. Här erbjuds snabb och fri frakt på gåvor för vänner, familj och dig själv i tre olika priskategorier; Something Small (under 500kr), Something Special (500-1995kr) and Something Remarkable (över 1995 kr). Anothes Dandys produkter är perfekta gåvor för människor som tycker om att njuta av livets goda på ett så fashionabelt sätt som möjligt. Du hittar slipsar och manschettknappar, klock- och juvelaskar, lifestyleprodukter, konst/foto och mycket mer. Som extra service erbjuds även presentinslagning. 

Another Dandy Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Another Dandy

Just nu kan vi inte erbjuda någon Another Dandy rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 4,50%.

* Återbäring hos Another Dandy

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Another Dandy. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
4,5 %

Villkor och information angående återbäring från Another Dandy

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Another Dandy via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Another Dandy registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Another Dandy har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Another Dandy nu