BlueRide logotype

5% i återbäring när du handlar hos BlueRide *

Ta mig till BlueRide nu

BlueRide har funnits på nätet i 10 år och säljer varor för bilen. Här hittar man produkter för bilstyling samt belysning för både bilen och hemmet. Man säljer även spel och roliga prylar. BlueRide har även en butik i Töcksfors. På BlueRide betalar man med Kort, faktura eller postförskott. Man erbjuder också betalning med Klarna delbetalning.

BlueRide Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för BlueRide

Just nu kan vi inte erbjuda någon BlueRide rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos BlueRide

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos BlueRide. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från BlueRide

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos BlueRide via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från BlueRide registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. BlueRide har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till BlueRide nu