Body Magic logotype

3,50% i återbäring när du handlar hos Body Magic *

Ta mig till Body Magic nu

Body Magic är butiken som säljer äkta Waisttrainers från Ann Chery, som sedan systrarna Kardashians sågs använda dem har den tagit Sverige med storm. 

Förutom, Waisttrainers säljer Body Magic Butt shapers, Body shapers och unika tillbehör av allra högsta kvalitet. Handlar du på BodyMagic.se blir du garanterad högsta kvalitet och kläder med exklusiv design som görs av de bästa materialen.

Body Magic Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Body Magic

Just nu kan vi inte erbjuda någon Body Magic rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 3,50%.

* Återbäring hos Body Magic

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Body Magic. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
3,5 %

Villkor och information angående återbäring från Body Magic

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Body Magic via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Body Magic registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Body Magic har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Body Magic nu