Chiquelle logotype

4% i återbäring när du handlar hos Chiquelle *

Ta mig till Chiquelle nu

Kombinera de två franska orden Chique och Elle och du får Chiquelle. I butiken hittar du unika, handplockade väskor, accessoarer och så klart kläder. Modeprodukterna hittar du inom alla kategorier som klänningar, Denim, shorts, byxor, tröjor och toppar. Chiquelle är butiken för modemedvetna tjejer och kvinnor från hela världen. 

Chiquelle Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Chiquelle

Just nu kan vi inte erbjuda någon Chiquelle rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 4%.

* Återbäring hos Chiquelle

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Chiquelle. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
4 %

Villkor och information angående återbäring från Chiquelle

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Chiquelle via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Chiquelle registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Chiquelle har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Chiquelle nu