CraftStash logotype

1,50% i återbäring när du handlar hos CraftStash *

Ta mig till CraftStash nu

CraftStash är Storbritanniens favoritkälla för att hitta inspiration och material till hemmapyssel, hantverk och DIY (do it yourself). Med upp mot 10.000 hantverksprodukter på lager hittar du här det mesta du behöver för att bli kreativ. Här finns bland annat material för teckna, måla, scrapbooking, kalligrafi och för att skapa kort, kalendrar, dekorationer, m.m. Du kan köpa färdiga kit eller enstaka produkter. Spana även in deras 'inspirationsavdelning' med massor av tips och instruktions- och inspirationsvideos.

CraftStash Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för CraftStash

Just nu kan vi inte erbjuda någon CraftStash rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 1,50%.

* Återbäring hos CraftStash

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos CraftStash. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
1,5 %

Villkor och information angående återbäring från CraftStash

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos CraftStash via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från CraftStash registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. CraftStash har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till CraftStash nu