Goyada logotype

1% i återbäring när du handlar hos Goyada *

Ta mig till Goyada nu

Köp eller fyll på kontantkort direkt på nätet. Populärast är så klart kontantkort för mobiltelefoner men det finns massor av andra presentkort du kan köpa eller fylla på på Goyada. Vad sägs om att ladda ett presenkort hos en frisör och ge bort till någon du tycker om eller kanske ett presentkort på Sembo för nästa semesterresa?

Goyada Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Goyada

Just nu kan vi inte erbjuda någon Goyada rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 1%.

* Återbäring hos Goyada

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Goyada. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
1 %

Villkor och information angående återbäring från Goyada

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Goyada via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Goyada registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Goyada har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Goyada nu