ITAB Outdoor logotype

4% i återbäring när du handlar hos ITAB Outdoor *

Ta mig till ITAB Outdoor nu

Handla arbetskläder, fritidskläder och jaktkläder direkt på nätet utan fördyrande mellanhänder. På ITAB Outdoor hittar du allt för utomhusaktiviteter från jackor, underställ, kängor och stövlar till skjortor och regnkläder. Huvuddelen av produkterna som säljs på hemsidan tillverkas av företaget bakom ITAB Outdoor. Det gör att priserna kan pressas ännu lite till. 

ITAB Outdoor Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för ITAB Outdoor

Just nu kan vi inte erbjuda någon ITAB Outdoor rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 4%.

* Återbäring hos ITAB Outdoor

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos ITAB Outdoor. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
4 %

Villkor och information angående återbäring från ITAB Outdoor

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos ITAB Outdoor via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från ITAB Outdoor registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. ITAB Outdoor har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till ITAB Outdoor nu