Johnells logotype

5% i återbäring när du handlar hos Johnells *

Ta mig till Johnells nu

Hos Johnells hittar man exklusiva varumärken från hela världen till män, kvinnor och junior. De handplockar det bästa från varje modehus för att erbjuda ett oslagbart sortiment. Fokus ligger på märkeskläder som Ralph Lauren, Hugo Boss, Gant, Canada Goose, Barbour och Parajumper. Alltid fri frakt och fria byten (leverans inom Sverige) 

Johnells Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Johnells

Just nu kan vi inte erbjuda någon Johnells rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos Johnells

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Johnells. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från Johnells

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Johnells via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Johnells registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Johnells har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Johnells nu