Kökets Box logotype

50 kr i återbäring när du handlar hos Kökets Box *

Ta mig till Kökets Box nu

Kökets box är perfekt för dig som gillar att laga mat och att prova nya recept och produkter. Varje månad kommer en ny box, med ett nytt tema.

Varje box innehåller 8-10 produkter inom mat och bak (värde minst 190 kronor), samt ett härligt magasin fullt med reportage och fräscha recept.

Du tecknar en löpande prenumeration, utan bindningstid. Vill du, så kan du också ge bort 3 eller 6 boxar i present till någon. Detta är en riktigt uppskattad present!

Varje box kostar 129 kronor - fri frakt!

OBS - För Kökets Box är det endast tillåtet att använda en rabattkod och få återbäring när man använder den rabattkod som anges på denna sidan. Vid användning av annan rabattkod eller erbjudande från en annan sida kommer återbäringen att nekas.

Kökets Box Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Kökets Box

Kökets Box Rabattkod
Prova på pris! 99 kr för första boxen! Upp till 50 kr i återbäring
99 kr prova på-pris första Kökets box (ord. 129 kr) Gäller vid start av prenumeration. Ingen bindningstid. Fri frakt. Obs - vid användning av annan rabattkod än denna kommer återbäringen att nekas.
Fungerade rabattkoden? Giltig t.o.m. 2018-07-22

* Återbäring hos Kökets Box

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Kökets Box. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
50 kr

Villkor och information angående återbäring från Kökets Box

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Kökets Box via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Kökets Box registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Kökets Box har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Speciella villkor för Kökets Box

OBS - För Kökets Box är det endast tillåtet att använda en rabattkod och få återbäring när man använder den rabattkod som anges på denna sidan. Vid användning av annan rabattkod eller erbjudande på annan sida kommer återbäringen att nekas.

Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Kökets Box nu