MAMALICIOUS logotype

3,25% i återbäring när du handlar hos MAMALICIOUS *

Ta mig till MAMALICIOUS nu

Hos MAMALICIOUS hittar blivande och nya mammor chica kläder utan att behöva göra uppoffringar på stil bara för att kropparna förändras. Här hittas stilsäkra och trendiga kläder för gravida och ammande oavsett om du är påväg till jobbet, gymmet eller soffan. Toppar, klänningar, basplagg, jumpsuits, ja allt som kan tänkas behövas i mammagarderoben. Att möjliggöra uttryck för personlig stil genom en föränderlig livstid och förvandlade kroppsform är vital för dagens kvinna och deras välmående. MAMALICIOUS en del av BESTSELLER-familjen.

MAMALICIOUS Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för MAMALICIOUS

Just nu kan vi inte erbjuda någon MAMALICIOUS rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 3,25%.

* Återbäring hos MAMALICIOUS

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos MAMALICIOUS. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
3,25 %

Villkor och information angående återbäring från MAMALICIOUS

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos MAMALICIOUS via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från MAMALICIOUS registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. MAMALICIOUS har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till MAMALICIOUS nu