Medicoo logotype

50 kr i återbäring när du handlar hos Medicoo *

Ta mig till Medicoo nu

Medicoo är din vårdcentral på nätet. En del saker lämpar sig inte för digital vård, men väldigt många gör! Bedömningar online kan idag hjälpa fler på ett säkert och effektivt sätt. Om du inte vill vara ledigt från jobbet p.g.a. att du känner att ditt besvär är för lindrigt eller om du mår så dåligt att du inte orkar ta dig hemifrån, då hjälper Medicoo dig att träffa läkare online. Ibland räcker det med råd och lugnande besked men i andra fall krävs ett recept eller en remiss. Hos Medicoo kan du nu även söka vård för en annan person, exempelvis dina barn eller en vuxen som inte har ett eget BankID.

Medicoo Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Medicoo

Just nu kan vi inte erbjuda någon Medicoo rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 50 kr.

* Återbäring hos Medicoo

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Medicoo. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Genomfört läkarbesök
50 kr

Villkor och information angående återbäring från Medicoo

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Medicoo via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Medicoo registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Medicoo har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Medicoo nu