Olivers Petfood logotype

5% i återbäring när du handlar hos Olivers Petfood *

Ta mig till Olivers Petfood nu

Olivers Petfood erbjuder egentillverkat kvalitetsfoder till husdjur. Det finns foder till både katter och hundar. Råvarorna som används i tillverkningen är naturliga och noga utvalda som ger ditt djur god aptit. Här hittar du inga billiga utfyllnadsprodukter eller allergiframkallande ingedienser. På Olivers Petfood kan du köpa både blött foder och torrfoder. Varför inte begära leverans av ditt foder direkt till dörren? Slipp släpa på tunga kassar och riskera inte att maten tar slut.

Självklart hittar du även andra produkter till din katt eller hund. Schampo, leksaker och kosttillskott samt mycket annat.

Olivers Petfood Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Olivers Petfood

Just nu kan vi inte erbjuda någon Olivers Petfood rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos Olivers Petfood

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Olivers Petfood. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från Olivers Petfood

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Olivers Petfood via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Olivers Petfood registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Olivers Petfood har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Olivers Petfood nu