Presenter logotype

5% i återbäring när du handlar hos Presenter *

Ta mig till Presenter nu

Presenter.se ger dig ett brett utbud av produkter som passar sig särskillt väl som presenter. Däremot inte sagt att du inte själv kan ha stort användning för deras produkter. Välj själv vilken typ av present du är på jakt efter eller kanske anledningen till att du ska handla en present. Perfekt när du ska köpa en bröllopspresent, 50-års present eller kanske en doppresent. Vill du hellre få tips och idéer om vad du ska ge till din mamma, kollega eller din syster går det också bra.

Du hittar även upplevelser som är perfekta att ge bort. 

Presenter Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Presenter

Just nu kan vi inte erbjuda någon Presenter rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos Presenter

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Presenter. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från Presenter

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Presenter via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Presenter registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Presenter har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Presenter nu