Protein.se logotype

4% i återbäring när du handlar hos Protein.se *

Ta mig till Protein.se nu

Protein.se är den självklara platsen att handla proteintillskott och proteinlivsmedel på och butiken lockar framförallt kvinnor. Andelen kvinnor som tränar har aldrig varit större och trenden för antalet som börjar träna pekar uppåt för varje år. Protein.se identifierade innan uppstarten 2017 ett stort problem: tränande kvinnor lockas inte av de typiska kosttillskotten med skrikande färger och en muskelman på etiketten. Därför satsar butiken på att istället attrahera sina kunder (varav hela 85% är kvinnor) med stilrena produkter, bra och effektivt innehåll samt snabb och duktig kundservice. 

Protein.se Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Protein.se

Just nu kan vi inte erbjuda någon Protein.se rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 4%.

* Återbäring hos Protein.se

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Protein.se. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
4 %

Villkor och information angående återbäring från Protein.se

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Protein.se via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Protein.se registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Protein.se har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Protein.se nu