Rosegal logotype

Få upp till 5% i återbäring när du handlar hos Rosegal *

Ta mig till Rosegal nu

RoseGal är en butik från Hong Kong som skickar din order fraktfritt var du än bor i världen. RoseGal startades av ett par väninnor som alla älskade kläder och mode. Här hittar du både nutida mode och kläder i mer vintage stil. Det är lekfulla och snygga kläder och till verkligt resonabla priser. Så letar du efter något ingen annan har är det här butiken för dig. Du hittar även accessoarer, heminredning och mycket mer.

Rosegal Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Rosegal

Just nu kan vi inte erbjuda någon Rosegal rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos Rosegal

Ta del av våra erbjudanden om återbäring hos Rosegal. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Ny kund hos Rosegal
5 %
Existerande kund hos Rosegal
2 %

Villkor och information angående återbäring från Rosegal

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Rosegal via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Rosegal registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Rosegal har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Rosegal nu