Stor&Liten logotype

3% i återbäring när du handlar hos Stor&Liten *

Ta mig till Stor&Liten nu

Stor&Liten erbjuder leksaker med hög kvalité. Du får prisvärda produkter med snabb och pålitlig service. Några varumärken i sortimentet är BRIO, Barbie, Fisher Price, LEGO, Disney, Alga, Micki, Teddykompaniet, STIGA och Lundyby. Självklart hittar du även ett stort utbud av utomhusleksaker som vattenpistoler och även radiostyrda leksaker som bilar, flygplan och båtar.

Stor&Liten Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Stor&Liten

Just nu kan vi inte erbjuda någon Stor&Liten rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 3%.

* Återbäring hos Stor&Liten

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Stor&Liten. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
3 %

Villkor och information angående återbäring från Stor&Liten

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Stor&Liten via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Stor&Liten registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Stor&Liten har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Stor&Liten nu