Sunglasses Shop logotype

2,50% i återbäring när du handlar hos Sunglasses Shop *

Ta mig till Sunglasses Shop nu

Handla solglasögon från en butik som har ett av de största utbudet på nätet. Här hittar du solglasögon som passar alla - stora som små. Solglasögonen kommer från en massa olika tillverkare som Gucci, Hugo Boss, Tiffany, Tommy Hillfiger, Raplh Lauren och Dior. Seperata avdelningar finns för specialglasögon för olika aktiviteter - till exempel golf och cykling. Självklart går det också att beställa solglasögon med styrka.

Sunglasses Shop Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Sunglasses Shop

Just nu kan vi inte erbjuda någon Sunglasses Shop rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 2,50%.

* Återbäring hos Sunglasses Shop

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Sunglasses Shop. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
2,5 %

Villkor och information angående återbäring från Sunglasses Shop

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Sunglasses Shop via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Sunglasses Shop registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Sunglasses Shop har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Sunglasses Shop nu