Supercat logotype

4% i återbäring när du handlar hos Supercat *

Ta mig till Supercat nu

Supercat är en specialbutik för katter och deras ägare. Här hittar du produkter med personlig stil och med hög kvalité. Du kan köpa både vanliga och ovanliga tillbehör till din katt. Klösträd, kattmatskålar i alla möjliga former, vattenfontäner, kattluckor och pälsvård. Allt får plats i det välfylda sortimentet. 

Supercat Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Supercat

Just nu kan vi inte erbjuda någon Supercat rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 4%.

* Återbäring hos Supercat

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Supercat. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
4 %

Villkor och information angående återbäring från Supercat

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Supercat via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Supercat registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Supercat har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Supercat nu