Superdry logotype

3% i återbäring när du handlar hos Superdry *

Ta mig till Superdry nu

Superdry kan karaktäriseras som Japansk själ med Brittisk design och grundades redan 1985. Här hittar du kläder, skor och accessoarer för den medvetne killen och tjejen av det lite kräsna slaget, som är ute efter annorlunda men trendiga kläder. Superdry har fått stor internationell uppmärksamhet tack vare deras unika sätt att blanda studentstil/streetwear med en diskret kombination av amerikansk vintagestil och japanskt bildspråk. Hos Superdry hittar du t-shirtar, jeans, joggingbyxor, huvtröjor, ytterkläder, skjortor, pikétröjor skor, väskor och accessoarer. Superdry bärs av flera kända personer så som David Beckham, Zac Efron och Helena Christensen.

Superdry Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Superdry

Just nu kan vi inte erbjuda någon Superdry rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 3%.

* Återbäring hos Superdry

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Superdry. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
3 %

Villkor och information angående återbäring från Superdry

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Superdry via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Superdry registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Superdry har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Superdry nu