Tassimo logotype

3% i återbäring när du handlar hos Tassimo *

Ta mig till Tassimo nu

Tassimo är ett system som erbjuder ett brett utbud av kaffe, te, varm choklad och specialdrycker med en knapptryckning. Tassimomaskinerna fungerar enbart med Tassimokapslar (T DISCs) och för närvarande finns över 25 olika kapslar i handeln, från varumärken som Gevalia, Marabou, Twinings och många fler. Maskinerna tillverkas av Bosch och Braun och förutom att maskinerna är vatten- och energisnåla kan alla Tassimoförpackningar återvinnas helt och hållet! 

Tassimo Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Tassimo

Just nu kan vi inte erbjuda någon Tassimo rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 3%.

* Återbäring hos Tassimo

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Tassimo. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
3 %

Villkor och information angående återbäring från Tassimo

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Tassimo via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Tassimo registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Tassimo har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Tassimo nu