Tekungen logotype

5% i återbäring när du handlar hos Tekungen *

Ta mig till Tekungen nu

En klassisk dryck som fått ny status på senare år. Te är populärt och på Tekungen hittar du ett brett utbud av olika sorters teer. Vare sig du är på jakt efter en klassisk smak eller en modern och ovanlig smak så är möjligheten att hitta det du söker stor på Tekungen. En stor fördel med Tekungen jämfört med andra tebutiker på nätet är att det är möjligt att göra beställningar på så lite som 50g te. Det gör att du kan prova en mångd olika sorter te till ett lågt pris. Du hittar följande te sorter på Tekungen: grönt te, grönt te smaksatt, svart te, svart te smaksatt, rooibos, rooibos smaksatt, ooolong, vitt te, örtte.

Tekungen Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Tekungen

Just nu kan vi inte erbjuda någon Tekungen rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos Tekungen

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Tekungen. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från Tekungen

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Tekungen via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Tekungen registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Tekungen har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Tekungen nu