VERO MODA logotype

3,50% i återbäring när du handlar hos VERO MODA *

Ta mig till VERO MODA nu

VERO MODA är ett varumärke för modemedvetna, självständiga unga kvinnor som vill klä sig snyggt och ha ett stort urval mellan trend och basbaserade plagg. Här erbjuds kvalitet samt prisvärda och inspirerande kläder för unga kvinnor som vill se bra ut och ha en varierande look. VERO MODA består av två linjer: VERO MODA och Noisy May, som var och en tillför en egen dimension till varumärket och säkerställer att alla individuella kunder får sina behov tillgodosedda.

Butiken lanserades 1987 är idag ett av Europas största klädmärken för unga kvinnor ett av de första varumärken som kom till i BESTSELLER-familjen.

VERO MODA Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för VERO MODA

Just nu kan vi inte erbjuda någon VERO MODA rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 3,50%.

* Återbäring hos VERO MODA

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos VERO MODA. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
3,5 %

Villkor och information angående återbäring från VERO MODA

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos VERO MODA via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från VERO MODA registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. VERO MODA har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till VERO MODA nu