Xwine logotype

2,50% i återbäring när du handlar hos Xwine *

Ta mig till Xwine nu

Xwine är en vinbutik på nätet där du kan handla vin med hemleverans. Här erbjuds kvalitéts viner från Frankrike och Italien. Xwine betalar svensk alkoholskatt och moms på alla försäljningar. Vill du prova på många nya sorters vin så är det möjligt att starta en prenumeration där du får hem nya viner 12 gånger om året.

Xwine Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Xwine

Just nu kan vi inte erbjuda någon Xwine rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 2,50%.

* Återbäring hos Xwine

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Xwine. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
2,5 %

Villkor och information angående återbäring från Xwine

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Xwine via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Xwine registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Xwine har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Xwine nu