YOOX logotype

1,50% i återbäring när du handlar hos YOOX *

Ta mig till YOOX nu

Handla mode på YOOX och upptäck det senaste inom dam, herr och barnmode. På YOOX finner du de mest välkända designers som Dolce and Gabbana, Marni, Prada, Gucci och Giorgio Armani. Butiken erbjuder ett komplett sortiment inklusive accessoarer och skor. Upptäck dina nya favoritplagg inom sport och fritidsmode och självklart kläder till både fest och vardag. 

YOOX Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för YOOX

Just nu kan vi inte erbjuda någon YOOX rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 1,50%.

* Återbäring hos YOOX

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos YOOX. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
1,5 %

Villkor och information angående återbäring från YOOX

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos YOOX via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från YOOX registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. YOOX har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till YOOX nu